Designsoffa – Malvas handgjorda möbler

På Malva Design försöker vi göra saker lite annorlunda jämfört med ditt traditionella möbelvaruhus. Vårt mål är nämligen att erbjuda enastående och robusta handgjorda möbler, såsom våra designsoffor, utan att tumma på varken pris eller kundservice.

Hos oss kan du beställa en handgjord design soffa dygnet runt och därefter få en makalös möbel levererad direkt till ditt hem. Våra priser är ärligt satta och jämförbara med flera lågprismärken på samma marknad. Dessutom är alla våra designsoffor handgjorda vilket ger varje soffa en unik prägel som verkligen sticker ut från mängden.

 

Handgjorda möbler med enastående kvalitet

Inte nog med att alla våra möbler är handgjorda de har även designats i Norden av erfarna och kunniga designers. En del av våra designsoffor har vi till och med varit med och designat själva, resten har vi handplockat.

Som du säkert förstår hjälper detta koncept oss hålla vårt sortiment unikt och spännande, men kanske viktigast av allt är att vi har en bättre förmåga att kvalitetstesta och -kontrollera alla möbler som skickas till kund. Faktum är att alla möbler går igenom en lång granskningsprocess innan de lämnar fabriken och skickas vidare till slutkund.

Att våra sängar och designsoffor är handgjorda betyder precis vad det låter som; att alla möblerna sätts ihop för hand. Det innebär också att måtten på möblerna kan variera med ett par centimeter – något som bara göder den unika prägel som Malva Designs designsoffor representerar.

 

Våra populära designsoffor

Idag har vi ett spännande och varierat sortiment med designsoffor i olika storlekar och utföranden. Vårt sortiment är kanske inte lika stort som våra konkurrenters, men det beror på att alla möbler har handplockats för sina unika egenskaper. För dig som kund innebär det att du snabbt kan skapa dig översikt över vårt utbud, vilket i sin tur minskar tiden som behövs för att hitta en designsoffa som passar dig.

För att ge dig en bättre idé om hur brett vårt sortiment har vi listat fyra av våra mest populära soffor här nedan. Och som du kan se är de – förutom när det kommer till den höga kvaliteten – väldigt olika varandra.

New York U-soffa (hörnsoffa)

En minimalistisk hörnsoffa där bekvämlighet står i fokus. Denna soffa passar perfekt för större vardagsrum där man har behov för att få plats med många gäster. Samtidigt är soffan designad på ett sätt som gör att den inte tar över rummet, trots storleken.

 

Boston 4-sits

Denna klassiska soffa i storleken större i klassisk nordisk stil är en också en unikt designad soffa som drar blickar till sig utan att ta över rummet. Soffan känns lätt och luftig trots att den är ganska massiv och väldigt bred med plats för upp till 4 vuxna.

 

Las palmas schäslong

Denna schäslong är ett perfekt komplement till ett redan inrett vardagsrum, alternativt kan den användas i kombination med våra andra soffor i Las Palmas-serien. Designen för en osökt tillbaka i tiden och med snygga guldben skapar du en riktigt exklusiv look som fungerar perfekt i de flesta hem.

 

Houston 2-sits

Om du bor i en mindre bostad eller ska inreda exempelvis ett sovrum är denna 2-sits soffa det perfekta valet. Soffan är skapade för optimal komfort med extra djupa kuddar och enastående stöd både när man ligger och sitter i den.

 

Anpassa din design soffa med lämpliga tyger

Utöver ovan nämnda faktorer finns det ännu en sak som får oss på Malva Design att sticka ut från mängden. Vi låter nämligen våra kunder vara med och designa sina egna möbler efter tycke, smak och behov.

Våra designsoffor och sängar kan du nämligen skräddarsy med tygval, val av ben och – i de flesta fall – även storlek. På så sätt tillhandahåller vi dig möjligheten att anpassa de möbler du beställer efter ditt hem eller den inredningsplan du har för ditt hem. Skulle du till exempel hitta en lämplig design soffa i blått men helst vill ha den i en mjukare gul färg med sammetskänsla, så kan du anpassa det i samband med att du placerar din beställning.

Och eftersom varje soffa är handgjord kan vi garantera att dina önskemål uppfylls och att vi alltid skickar hem rätt möbel till dig i rätt färg och rätt dimensioner.

Vi erbjuder även ett stort antal sängar, från klassiska kontinentalsängar till praktiska sängar med förvaring!